Menu Sluiten

pvc ramen en deuren

PVC Ramen & Deuren

Ramen en deuren in PVC zijn veelzijdig, stijlvol, ecologisch verantwoord en onderhoudsvriendelijk. Combineer zelf vorm, kleur en uitvoering, en creëer het PVC raam dat bij jouw persoonlijke stijl past.

Waarom kiezen voor PVC ramen en deuren?

Mild voor het milieu & duurzaam

PVC is een sterk isolerend materiaal, te vergelijken met de warmtegeleidbaarheid van hout. Dit zal je onmiddellijk merken aan je energiefactuur.

PVC ramen & deuren kunnen niet verrotten of corroderen en gaan daarom extra lang mee. Ze zijn opgewassen tegen weer en wind en vereisen quasi geen onderhoud.

Dankzij het lage energieverbruik tijdens de productie en het feit dat PVC 100% recycleerbaar is, is het een ecologisch verantwoord product.

Kleuren en structuren

PVC ramen zijn kleur- en vormvast. Ze lenen zich uitstekend voor zowel strak hedendaagse als klassiek landelijke woningen.

Ze zijn verkrijgbaar in een uitgebreide waaier aan kleuren en geven je huis daardoor een heel persoonlijke toets.

Je kan zelfs kiezen voor PVC ramen & deuren met een houtstructuur. Deze modellen combineren het onderhoudsgemak van PVC met de warme uitstraling van hout. Maar ook als je houdt van moderne gelakte ramen, kan je kiezen voor PVC.

PVC Ramen prijzen

Raam Raamoppervlakte Prijs incl. btw en isolatieglas en excl. montage
Vast raam
PVC 1 m² € 100 – € 200
Hout 1 m² € 150 – € 250
Aluminium 1 m² € 250 – € 350
Draai-kiepraam
PVC 1 m² € 150 – € 250
Hout 1 m² € 250 – € 350
Aluminium 1 m² € 400 – € 500
Valraam
PVC 1 m² € 175 – € 275
Hout 1 m² € 250 – € 350
Aluminium 1 m² € 425 – € 525
Schuifraam
PVC 1 m² € 700 – € 800
Hout 1 m² € 800 – € 900
Aluminium 1 m² € 1.100 – € 1.300

 

Weldimo

Weldimo uit Leuven maakt uw ramen en deuren op maat. Dat wil zeggen dat we het hele proces voor onze rekening nemen, van a tot z. Wij maken graag een afspraak bij U ter plaatse zodat de afmetingen kunnen opgenomen worden en we ook kunnen luisteren naar uw specifieke wensten mbt materiaalkeuze, stijl en details. We luisteren aandachtig naar uw specifieke wensen m.b.t. materiaalkeuze, stijl en details. Daarna gaan we in ons atelier aan de slag, waarbij we aandachtig rekening houden met elke opmerking. Van zodra de ramen en deuren klaar zijn, komen we ze bij u installeren.

Keurmerken

CE-markering

Meer informatie over: