Menu Sluiten

Overzetdaken

All Dak gebruikt de kwaliteitsvolle Alcotile overzetdaken voor uw hellend dak.

Voordelen van overzetdaken

Geen afbraak- of stortkosten

Bij het plaatsen van een overzetdak vermijdt u afbraak- en stortkosten. Zoals het woord ‘overzetdak’ al aangeeft wordt er een dak over het bestaande dak gezet.

Geen waterinsijpeling

Bij een overzetdak worden de tengellatten op het originele dak genageld. Maar dit gebeurt enkel op die plaatsen waar de keper van het originele dak zich bevindt. Op deze manier is er weinig tot geen schade aan de oude leien en met het gebruik van een dubbelwandig dakpanelement van Aloctile is er geen risisco op waterinsijpeling.

Niet te onderscheiden

Met dakpannen van Alcotile zijn overzetdaken niet te onderscheiden van gewone daken.

Lichtgewicht constructie

Een overzetdak is een lichtgewicht constructie. De verschillende dakelementen wegens in totaal slechts 5 tot 7 kg/m². Bovendien hoeft de bestaande constructie door dit lage gewicht niet verstevigd te worden.

Snelle plaatsing

Het plaatsen van overzetdaken kan afhankelijk van de moeilijkheidsgraad op een paar dagen en zonder ongemak. Zo heeft u bij regenachtige dagen geen last van een open dak.

Lage kostprijs

Een van de voornaamste voordelen van overzetdaken is de lage kostprijs. Deze lage kostprijs is er door de snelle plaatsing (lage montagekosten), en doordat men met een overzetdak een extra geluid en warmteisolerende laag creëert tussen het oude en het nieuwe dak. Goed voor uw portemonnee en het milieu!

Meer informatie over: