Menu Sluiten

Gevelbekleding

Eternit biedt u een uitgebreid gamma duurzame en milieuvriendelijke gevelbekledingsmaterialen en met onze sarking (Plus) isolatieplaten van Unilin kunt u uw dak isoleren zonder de binnenafwerking weg te nemen.

Gevelisolatie met Unitil Utherm Sarking Plus

Een hellend dak of gevel langs binnen isoleren is niet meer vanzelfsprekend wanneer u slaapkamers of andere nuttige ruimtes onder de dakhelling heeft ingericht. Met onze sarking (Plus) isolatieplaten kunt u uw dak isoleren zonder de binnenafwerking weg te nemen. We werken dan langs buiten. Die aanpak noemen we ook wel het sarkingprincipe.

Met een berperkte dikte en uitstekende isolatiewaarde is UTHERM sarling plus een ideale oplossing voor buitengevelisolatie. Toepasbaar bij alle gebruikte gevelbekleding, zoals sidings, leien en pannen.

Voordelen Utherm Sarking Plus

Isoleren zonder de binnenafwerking weg te nemen
Extra bescherming van het dakhout
Geen ruimteverlies aan de binnenzijde
Minder koudebruggen
Gesloten isolatielaag door tand-groefafwerking aan de 4 zijden

Equitone Sidings

De merknaam Equitone staat voor architectonische gevelbekledingsmaterialen met wereldbekendheid. Equitone verwijst naar de textuur en het uniek aanvoelen van vezelcement. Vezelcement is een mineraal composietmateriaal met uitstekende fysische en esthetische eigenschappen.

Verschillende typen Equitone

EQUITONE [tectiva]
EQUITONE [natura]
EQUITONE [natura pro]
EQUITONE [pictura]
EQUITONE [textura]

Cedral Sidings

De gevelstroken Cedral zijn ontwikkeld op basis van de toonaangevende kennis en ervaring van Eternit op het gebied van vezelcementmaterialen. Zij zorgen voor een duurzame en decorative bescherming van gevels, geveldelen en bijgebouwen.
CEDRAL
CEDRAL Click

Eternit gevelbekleding en -stroken

Eternit biedt u een uitgebreid gamma duurzame en milieuvriendelijke gevelbekledingsmaterialen. De montage als lichtgewicht voorzetgevel is dé oplossing voor nieuwbouw en renovatie.

Meer informatie over: