Menu Sluiten

Houten Ramen & Deuren

Houten ramen en deuren hebben een authentieke uitstraling en geven je woning dat tikkeltje meer warmte. Bepaal zelf de afwerking van je buitenschrijnwerk. Wij kiezen enkel voor de beste houtsoorten, die we laten verwerken door vakmensen.

Waarom kiezen voor hout?

Warm, authentiek en isolerend

Kiezen voor ramen & deuren van hout is kiezen voor een nobel materiaal met karakter. Enkel hout heeft die typische warme, unieke textuur en geeft uw woning een authentieke uitstraling.

Gecombineerd met dubbel glas en een dubbele dichting krijgen uw ramen en deuren een extreem hoge isolatiewaarde.

Maatwerk

Ons houten schrijnwerk wordt volledig op maat gemaakt.

Houten ramen komen tot hun recht in hedendaagse, moderne of pastorijwoningen dankzij het kwalitatief hoogstaand vakmanschap.

Houtsoorten en – kleuren

Als basis voor onze houten ramen & deuren, kiezen wij voor verschillende kwalitatieve houtsoorten: Eik, Meranti, Lariks, Merbau, Afrormosia …

De basiskleur van hout hangt af van de houtsoort, maar met de juiste vernislaag kan het hout enkele tinten donkerder of lichter gemaakt worden.

Je kan ook beslissen om je ramen en deuren in een RAL kleur naar keuze te laten lakken. Ben je na enkele jaren toe aan verandering? Even schuren, en je geeft zelf een nieuw uitzicht aan je woning met een nieuwe kleur.

Duurzaam met het juiste onderhoud

Hout dat op een correcte manier beschermd wordt tegen alle weersomstandigheden kan gemakkelijk honderd jaar meegaan. Duurzaam hout is daardoor zo goed als onaantastbaar door schimmels, zwammen en insecten.

 

Meer informatie over: